Annulatievoorwaarden

Annulatievoorwaarden

Hieronder kan u de annulatievoorwaarden terugvinden die gelden vanaf je aanmelding aan een workshop of opleiding. Bij de inschrijvingsbevestiging krijg je naast alle info ook de annulatievoorwarden doorgestuurd. Er zijn verschillende annulatievoorwarden voor korte workshops en voor een opleiding. Je kan ze beide hieronder terugvinden. Bij twijfel kan je de geldige annulatievoorwaarden terugvinden bij je inschrijvingsbevestiging.

Korte workshops

Bij annulering binnen de 4 weken voor aanvang van de cursus dienen we een administratieve kost van 20 € aan te rekenen. Annulering binnen de 2 weken voor de start dienen we een annuleringskost van 50% van het inschrijvingsbedrag aan te rekenen, en annulering in de laatste week voor de start wordt het volledige bedrag aangerekend. Annulering dient schriftelijk (e-mail, brief) te gebeuren.

Opleiding

Bij annulering voor 2 maanden voor de start van de opleiding geldt er een administatieve kost van 50 €. Bij annulering vanaf 2 maanden tot 3 weken vóór aanvang van de cursus betaal je 20% annuleringskosten. Bij annulering vanaf 3 weken tot 7 werkdagen vóór de start betaal je 50% van het cursusbedrag. Bij latere annulering of als je niet annuleert / niet komt opdagen, betaal je 100% van het cursusbedrag. Het niet betalen van de deelnameprijs geldt nooit als annulering. Annulering dient schriftelijk (e-mail, brief) te gebeuren.