Giselle Genillard

Giselle Genillard

Genillard, oprichter en directeur van “SOS INTERNATIONALE”, is een gediplomeerde vroedvrouw, een lid van de European Association of Body Psychotherapy (EABP), een Somatic Experiencing (SE)® Practitioner, een lid van de International Association of Structural Integrators (IASI) , een Touch-in-Parenting Instructor en stichtend secretaris van het bestuur van EASE, de European Association for Somatic Experiencing.

Ze combineert haar opleiding als somatisch therapeut met de kunst van de verloskunde, de kernprincipes van Somatic Experiencing (SE) ® en haar wijdverbreide interculturele ervaringen. Ze werkt internationaal, is meertalig en was lid van traumateams in Zuidoost-India na de tsunami, in New Orleans na Katrina en in het postkoloniale Zuid-Afrika na de onafhankelijkheid. Giselle bracht de SE-trainingen van Peter Levine (“Waking the Tiger”) naar Engeland en Frankrijk, waar ze workshops geeft over traumatische stress. Giselle is gespecialiseerd in het werken met PTSS bij vroegkinderlijke stoornissen, adolescenten, gevechts- en stresssituaties en internationale rampen.

Begin jaren 80 raakte Giselle nauw betrokken bij de politiek van de bevalling en het werk van Michel Odent, die haar verloskundige en mentor werd. Giselle probeerde haar grondige kennis van lichamelijke genezing uit te breiden tot een alomvattende en holistische benadering van psychologische genezing. Giselle’s levenspad heeft haar directe ervaring gegeven van de fysieke, emotionele, sociale en politieke verwoestingen van trauma, en een bevestigde toewijding om de verdere verspreiding ervan te voorkomen. Haar werk is gericht op het tot stand brengen van de transformatie die kan ontstaan ​​wanneer een trauma is opgelost, en de talloze bijbehorende voordelen voor zichzelf, de samenleving en de wereld in het algemeen.

Bezoek haar website:

SOS Internationale