Kavi Gemin

Kavi Gemin

Kavi is docent en mededirecteur van het International Institute for Craniosacral Balancing® en lid van de faculteit Somatic Experiencing®. Kavi beoefent en doceert Craniosacrale Biodynamica sinds 1995.

Hij is afgestudeerd aan het Canadian College of Osteopathy en heeft een uitgebreide training gehad in verschillende psychosomatische disciplines, waaronder traditionele massage, deep tissue-werk en Ayurvedische massage.

Zijn verdere studies omvatten NLP, werken met het innerlijke kind, co-dependentie en ontwikkelingspsychologie. Hij voltooide de training prenataal en geboortewerk bij Ray Castellino en is opgeleid in de principes van System Centered Teachings®, ontwikkeld door Yvonne Agazarian, voor het werken met groepsdynamica en menselijke systemen.

Kavi heeft een certificaat in andragogie, als leraar en opvoeder voor volwassenen gecertificeerd SVEB in Zwitserland en geeft fulltime les.

Gefascineerd door Somatic Experiencing®, studeerde hij bij Peter Levine en is sinds 2001 SEP-gecertificeerd. Sindsdien heeft hij studenten bijgestaan ​​en begeleid in vele Somatic Experiencing®-trainingen, waarbij hij zijn begrip van de methode verdiept en integreerde.

Als erkend trainer en faculteitslid van Somatic Experiencing® brengt Kavi zijn passie en zijn liefde voor anatomie, fysiologie en neurobiologie helder en creatief in zijn lessen.